-->

Lirik Lagu New Pallapa - Tangise Sarangan

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Tangise Sarangan yang sangat populer dibawakan oleh New Pallapa.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Tangise Sarangan

Judul Lagu : Tangise Sarangan
Artis : New Pallapa
Album : -
Tahun Rilis : -
Baca Juga : New Pallapa Full Album

Lirik Lagu New Pallapa - Tangise Sarangan

Sarangan kang dadi saksi
nalikane jaman semono
neng kono sliramu medhot janji

ono pinggir telogo aku biso opo
kejobo ngronto ing dodo

telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ing dodo
kudu lilo aku mok tinggalno

lilo aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan kang kuoso
sarangan dadi saksi tumetes eluhku
neng pinggir telogo tak culne sliramu

piye aku kudu piye
yen wis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments