-->

Lirik Lagu Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu) yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

Judul Lagu : Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Aku Mundur (Tak Sawang Fotomu)

Tak saw~ng fotomu
mripat atiku malah ora iso turu
kelingan jaman dewe iseh gandengan
kroso teko maneh
udan tresno ning ati nggowo tangisan

biyen tak ikhlaske
senadyan aku ora bener bener lilo
mergane atiku pancen iseh tresno
ora tak critake
ngecul kowe dadi kliruku sing gede

aku mundur
ra kuat ning impimu sing duwur
wis tak pekso
ra sanggup kekarepanmu tak songgo

aku ngroso ora iso nyenengake
aku gur nduwe tresno sing jujur marang sliramu

biyen tak ikhlaske
senadyan aku ora bener bener lilo
mergane atiku pancen iseh tresno
ora tak critake
ngecul kowe dadi kliruku sing gede

aku mundur, ra kuat ning impimu sing duwur
wis tak pekso, ra sanggup kekarepanmu tak songgo
aku ngroso ora iso nyenengake
aku gur nduwe tresno sing jujur marang sliramu

aku mundur, ra kuat ning impimu sing duwur
wis tak pekso, ra sanggup kekarepanmu tak songgo
aku ngroso ora iso nyenengake
aku gur nduwe tresno sing jujur marang sliramu
tresno sing jujur marang sliramu

Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments