-->

Lirik Lagu Esa Risty - Cidro 2

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Cidro 2 yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Cidro 2

Judul Lagu : Cidro 2
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Cidro 2

Durung nganti garing
catu sing ning atiku
tego~tegone sliramu
nambahi loro batinku

aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro

panas~panase srengenge kuwi
kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati
nyaw~ng kedadean iki

lungo awakku sing kudu lungo
timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo
senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku
kudu pisahan karo awakmu

aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

panas~panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati nyaw~ng kedadean iki

lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments