-->

Lirik Lagu Esa Risty - Cidro 3

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Cidro 3 yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Cidro 3

Judul Lagu : Cidro 3
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Cidro 3

Ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

jare kowe wes ngukir jenengku
mbok patri ning njero atimu
yen iling mbiyen karo janjimu
tresnomu mung siji yo aku

ningopo saikine cidro
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ningopo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ningopo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu, getune nyapo mbiyen ketemu


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments