-->

Lirik Lagu Esa Risty - Lilo

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Lilo yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Lilo

Judul Lagu : Lilo
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Lilo

Opo wis ora kelingan
sumpah janjimu mung marang aku
sineksen lintang rembulan
jarene tresnamu mung kanggo aku

wis nganti telung ketigo
nanging sliramu ora kirim warto
bareng saiki wis teko
kowe malah gandeng wanito liyo

ora nyono ora ngiro
kowe medhot taline asmoro
tresnaku kang tulus suci
ra mbok jogo malah mbok blenjani

opo pancen wis nasibku
kudu pisahan karo sliramu
nadyan abot jroning ati
nanging aku ra biso ngoncati

lilo atiku wis lilo
nadyan batinku keloro~loro
nanging aku ra kuwowo
mergo atiku wis kebacut tresno

opo wis ora kelingan, sumpah janjimu mung marang aku
sineksen lintang rembulan, jarene tresnamu mung kanggo aku
wis nganti telung ketigo, nanging sliramu ora kirim warto
bareng saiki wis teko, kowe malah gandeng wanito liyo

ora nyono ora ngiro, kowe medhot taline asmoro
tresnaku kang tulus suci, ra mbok jogo malah mbok blenjani
opo pancen wis nasibku, kudu pisahan karo sliramu
nadyan abot jroning ati, nanging aku ra biso ngoncati

lilo atiku wis lilo, nadyan batinku keloro~loro
nanging aku ra kuwowo, mergo atiku wis kebacut tresno


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments