-->

Lirik Lagu Esa Risty - Lungo’o

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Lungo’o yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Lungo’o

Judul Lagu : Lungo’o
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Lungo’o

Aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo

opo iseh kelingan koe ro aku
seng tau ngancani susah senangmu
nanging opo kenyataan, koe ngelarani ati iki
kabeh janji manismu ora ono bukti

aku ramekso koe dadi jodoku
seng tak jalok tulus seko atimu
nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
ra bakal lungani aku mergo kurangku

nggo ngopo aku nggondeli
dinggo ngopo aku nggetuni
jodoh lan rejeki neng tangane gusti

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo

aku ramekso koe dadi jodoku
seng tak jalok tulus seko atimu
nek pancen sliramu kui tulus tresno karo aku
ra bakal lungani aku mergo kurangku

nggo ngopo aku nggondeli, dinggo ngopo aku nggetuni
jodoh lan rejeki neng tangane gusti

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo

lungo’o yen pancen kowe ora tresno
timbang neng kene jebule mung kepekso
aku wes lilo, uwes iso nompo
yen lungamu mergo wong liyo
yen lungamu mergo wong liyo
yen lungamu mergo wong liyo

Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments