-->

Lirik Lagu Esa Risty - Mung Fotomu

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Mung Fotomu yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Mung Fotomu

Judul Lagu : Mung Fotomu
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Mung Fotomu

Nggugah tresno lan kangen rinduku
nalikane nyaw~ng fotomu
sing tak simpen neng njero hpku
soyo nambah abot kangen atiku

najan adoh jarak sliramu
ra bakal nyudo gedhe tresnoku
nanging abot nahan pengen ketemu
mergo sing tak biso mung nyaw~ng fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyaw~ng fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyaw~ng fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyaw~ng fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyaw~ng fotomu

nggugah tresno lan kangen rinduku
nalikane nyaw~ng fotomu
sing tak simpen neng njero hpku
soyo nambah abot kangen atiku

najan adoh jarak sliramu
ra bakal nyudo gedhe tresnoku
nanging abot nahan pengen ketemu
mergo sing tak biso mung nyaw~ng fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyaw~ng fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyaw~ng fotomu

jujur jeroning ati kebak kangenku
mergo aku mung biso nyaw~ng fotomu
jujur jeroning ati gedhe tresnoku
nanging aku mung biso nyaw~ng fotomu

tetes eluh moto iki bukti kangenku
nanging aku mung biso nyaw~ng fotomu


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments