-->

Lirik Lagu Esa Risty - Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

Judul Lagu : Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

Ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kuwi jare pini sepuh kae

ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kui jare pini sepuh kae

nek numpak sepur asepe metu dhuwur
tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
nek numpak montor asepe metu ngisor
urip ning alam donyo kudu sugih andhap asor

nek numpak becak asepe metu telak
ojo guyu ngakak yen urip lagi kepenak
nek numpak andhong asepe metu bokong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak koyo grandong

dadi wong ojo rumongso biso
nanging uwong seng biso rumongao
wong seng becik simpeno kebecikane
ngono kuwi jarene simbahku dewe

nek rujak nanas pantes diwadahi gelas
tiwas adem panas sing digagas ora waras
nek rujak dhondong pantes diwadahi lodhong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak koyo grandhong

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

dadio wong seng becik, ojo do sirik opo opo marai mangkel
mengko malah kowe dadi nggrundel, tiwas ngalah malah do ngeyel
mulane kowe manuto wong tuo, ojo pisan pisan kowe neko neko jaman
saiki sithik sithik methu ragat, uripe ora tentrem malah kowe dadi njepat

mulakno mulakno rasah do ngeyel, wong tuo le ngandani angel
bola bali bola bali kowe nglarani ati, wong tuamu dadi loro ati
ngalor ngidul ngulon ngetan, aku wes kenthir ra iso mikir
kiwo kiwo kluwer kluwer

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments