-->

Lirik Lagu Esa Risty - Tresno Kepenggak Morotuwo

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Tresno Kepenggak Morotuwo yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Tresno Kepenggak Morotuwo

Judul Lagu : Tresno Kepenggak Morotuwo
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Tresno Kepenggak Morotuwo

Bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
wengi iku aku kangen kangen slirane
lintang lintang panjer wartakno marang slirane
nangis ati iki eleng slirane

wuyungku kesandung
wes ra mungkin biso nyambung
tak lilakno, tak lalekno, tak ikhlasno

ancik ancik pucuk eri paribasane
kabeh panjalukmu wis tak wujudne
tak turuti syarat adatmu
tak lampaui panjalukmu
mung siji niate ati
pingin pepujan karo sliramu

bandara seloparang bumi mataram
anggonmu mapak tresnaku
sineksen kirab bejangu
nali tresnomu lan aku
neng sak iki kahanane pancen bedho
tresno kepenggak morotuo

bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
wengi iku aku kangen kangen slirane
lintang lintang panjer wartakno marang slirane
nangis ati iki eleng slirane

wuyungku kesandung
wes ra mungkin biso nyambung
tak lilakno, tak lalekno, tak ikhlasno

bandara seloparang bumi mataram
anggonmu mapak tresnaku
sineksen kirab bejangu, nali tresnomu lan aku
neng sak iki kahanane pancen bedho
tresno kepenggak morotuo

bulan bulan gedhe kandakno marang slirane
wengi iku aku kangen kangen slirane
lintang lintang panjer wartakno marang slirane
nangis ati iki eleng slirane

wuyungku kesandung, wes ra mungkin biso nyambung
tak lilakno, tak lalekno, tak ikhlasno
tak lilakno, tak lalekno, tak ikhlasno


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments