-->

Lirik Lagu Esa Risty - Tresno Waranggono (Feat. Wandra)

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Tresno Waranggono (Feat. Wandra) yang sangat populer dibawakan oleh Esa Risty.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Tresno Waranggono (Feat. Wandra)

Judul Lagu : Tresno Waranggono (Feat. Wandra)
Artis : Esa Risty
Album : -
Tahun Rilis : 2021
Lihat Juga : Full Album Esa Risty lainnya

Lirik Lagu Esa Risty - Tresno Waranggono (Feat. Wandra)

Nelongso roso rasane
tangis jroning atiku
yen kelingan esem gemuyumu

laras sworo gending tresno
gawe kangen ning atiku
tansah eling aku ro sliramu

duh kangmas sak tenane
aku ngerti atimu
nanging wes mestine aku du jodomu

pancen roso kari roso
kudu lilo nggongmu terimo
lilakno aku nyanding priyo liyo

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing aw~ng~aw~ng
tanpo biso nyanding aku mung biso nyaw~ng
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen wes kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing aw~ng~aw~ng
tanpo biso nyanding aku mung biso nyaw~ng
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono


Perhatian : Situs blog ini tidak menyediakan atau membuat lirik lagu sendiri, melakukan streaming video dan Download lagu Mp3nya karena itu melanggar hak cipta pemilik lagu.

ViewCloseComments