-->

Lirik Lagu Rindra Putra - Ngenteni Balimu

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Ngenteni Balimu yang sangat populer dibawakan oleh Rindra Putra.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Ngenteni Balimu

Judul Lagu : Ngenteni Balimu
Artis : Rindra Putra
Album : Wherever You Are
Tahun Rilis : 2010
Lihat Juga : Sami Yusuf Full Album

Lirik Lagu Rindra Putra - Ngenteni Balimu

Ngenteni koe ing sabendinane
ra kroso wes suwe anggonmu lungo
lungo ninggal cerito loro
gawe perih ning jero dodo

balimu tak tunggu
sepr~no seprene tanpo mikir wektu
mugo eling dalan balimu
nadjan wes adoh lungamu ninggal aku


 
dudu salahmu, usapen eluhmu
bakal ono wancine yen pancen wes ditakdirke

aku tetep ning kene nggo koe
aku ra lungo, opo meneh nglalekne koe
jaganen atimu nadyan adoh seko aku
percoyo aku, tak tunggu balimu

balimu tak tunggu
sepr~no seprene tanpo mikir wektu
mugo eling dalan balimu
nadjan wes adoh lungamu ninggal aku

dudu salahmu, usapen eluhmu
bakal ono wancine yen pancen wes ditakdirke

aku tetep ning kene nggo koe
aku ra lungo, opo meneh nglalekne koe
jaganen atimu nadyan adoh seko aku
percoyo aku, tak tunggu balimu

aku tetep ning kene nggo koe
aku ra lungo, opo meneh nglalekne koe
jaganen atimu nadyan adoh seko aku
percoyo aku, tak tunggu balimu
nyaw~ng esemmu gawe seneng atiku

ViewCloseComments