-->

Lirik Lagu Rindra Putra - Roso Atiku (Feat. Destya Eka)

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Roso Atiku yang sangat populer dibawakan oleh Rindra Putra.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Roso Atiku (Feat. Destya Eka)

Judul Lagu : Ngenteni Balimu
Artis : Rindra Putra (Feat. Destya Eka)
Album : Wherever You Are
Tahun Rilis : 2010
Lihat Juga : Sami Yusuf Full Album

Lirik Lagu Rindra Putra - Roso Atiku (Feat. Destya Eka)

Elingo gek semono
aku ngucapake tresno
ora nyongko, ora ngiro
kowe nompo roso kulo

saiki bebarengan
ngadepi kabeh pacoban
amung kowe, ra liyane
sing tak jogo selawase

takkan pernah terganti
roso atiku iki

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalke aku

aku rabakal ninggalke kowe
mergo tresnaku ro kowe selawase
tak jaluk kowe ojo sumelang
tresnoku ora bakal ilang
 
saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban
amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase
takkan pernah terganti roso atiku iki
 
matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalke aku

aku rabakal ninggalke kowe
mergo tresnaku ro kowe selawase
tak jaluk kowe ojo sumelang
tresnoku ora bakal ilang

matur suwun wis ngancani aku
esem lan guyumu gawe bungah atiku
mung siji pesenku nggo awakmu
tulung ojo ninggalke aku

aku rabakal ninggalke kowe
mergo tresnaku ro kowe selawase
tak jaluk kowe ojo sumelang
tresnoku ora bakal ilang
tresnoku ora bakal ilang

ViewCloseComments