-->

Lirik Lagu Rindra Putra - Nglilakno cerito (feat. maulida ap)

Smulelyrics.com - Inilah Lirik lagu Nglilakno cerito (feat. maulida ap) yang sangat populer dibawakan oleh Rindra Putra.

Sumber dan Informasi Lirik Lagu : Nglilakno Cerito (feat. maulida ap)

Judul Lagu : Ngenteni Balimu
Artis : Rindra Putra (Feat. Destya Eka)
Album : Wherever You Are
Tahun Rilis : 2010
Lihat Juga : Sami Yusuf Full Album

Lirik Lagu Rindra Putra - Nglilakno Cerito (feat. maulida ap)

Mlaku ro kowe pancen akeh alangane
tak cobo ngliwati supoyo tetep nyawiji
nanging nyatane kowe keno godhane
kowe milih lungo, pindah ning tresno liyo

kabeh tak tompo, senajan atiku loro
kabeh tak trimo, mugo kowe bahagio


 
bebarengan sing wingi
aku durung iso lali
wes tak cobo tak lalekne
nanging angel rasane


 
kabeh bakal tak lilakne
ceritoku karo kowe
tak tompo kenyataane
tak ikhlaske yen kowe karo liyane

kabeh tak tompo, senajan atiku loro
kabeh tak trimo, mugo kowe bahagio

bebarengan sing wingi, aku durung iso lali
wes tak cobo tak lalekne, nanging angel rasane
kabeh bakal tak lilakne, ceritoku karo kowe
tak tompo kenyataane, tak ikhlaske yen kowe karo liyane

duh kangmas sepurane, yen aku uwis ninggalke
aku ranepati janji, pindah ning liyo ati
mugo kowe bahagio, senajan aku uwis lungo
kowe kudu iso nompo, aku gandeng karo tresno liyo

bebarengan sing wingi (kangmas sepurane)
aku durung iso lali (yen aku uwis ninggalke)
wes tak cobo tak lalekne
nanging angel rasane (mugo bahagio)

kabeh bakal tak lilakne (senajan aku lungo)
ceritoku karo kowe (kowe kudu iso nompo)
tak tompo kenyataane
tak ikhlaske yen kowe karo liyane
(sepurane yen aku karo liyane)

tak tompo kenyataane
tak ikhlaske yen kowe karo liyane
(sepurane yen aku karo liyane)



ViewCloseComments